Honda HR-V occasions & nieuw op voorraad

Geen zin om te wachten op een nieuwe Honda HR-V? Geen nood. We hebben altijd een voorraad HR-V’s voor u klaarstaan. Zowel occasions als volledig nieuwe auto’s.

Bekijk voorraad HR-V

Tijdelijk € 2.000,- voordeel op een HR-V

Ontvang tijdelijk € 2.000,- voordeel op een nieuwe HR-V. Ook geldig op onze nieuwe HR-V’s uit voorraad. Bekijk onze actuele voorraad en plan direct een proefrit in.

HR-V occasion met automaat

Met een automatische transmissie geniet u van een nog comfortabelere en efficiëntere rijervaring. De HR-V is uitgerust met een transmissiesysteem zonder versnellingen, waarbij de auto automatisch het optimale toerental selecteert op basis van uw input op het gaspedaal. Hierdoor wordt er nooit meer brandstof verbruikt dan strikt noodzakelijk. In de nieuwste generatie HR-V-modellen is standaard een automatische transmissie voorhanden.

Hybride HR-V occasions

De nieuwste generatie Honda HR-V is standaard uitgerust met een hybride aandrijflijn, die bij Honda bekend staat als e:HEV. Deze aandrijflijn staat bekend om zijn indrukwekkende efficiëntie. Door de samenwerking tussen de elektromotor en de brandstofmotor hoeft laatstgenoemde minder intensief te werken, wat twee belangrijke voordelen met zich meebrengt. Allereerst resulteert dit in aanzienlijke brandstofbesparingen, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bovendien zorgt de elektromotor voor een directe respons bij het intrappen van het gaspedaal, wat uitermate handig is wanneer u snel wilt invoegen op een drukke weg.

Diverse uitvoeringen

De Honda HR-V is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Per generatie van de HR-V verschilt de benaming van de uitvoeringen. De meest recente HR-V is beschikbaar in de uitvoeringen Elegance, Advance en Advance Style. Eerdere generaties van de SUV zijn verkrijgbaar in uitvoeringen zoals de Executive en Sport. Elke uitvoering heeft zijn eigen standaarduitrusting. Bekijk alle occasions en bepaal welke uitvoering het beste bij u past.

 
Bekijk voorraad HR-V